Reserveren

Telefoonnummer: +31 (0)115-852969

Email: info@restaurantdekreek.nl

1
8
2
10
boven-af
foto-gebouw
Hoofd-2
dessert-4
Salade
Hoofd-4
Dessert-1

Hoofdgerechten

Tournedos van Ossenhaas met gegratineerde krieltjes en sperziebonen omwikkeld met katenspek
28,50

Gebakken paling (300 gram) met ravigottesaus, aardappelpuree en spinazie
29,50

Zalmmoot, smeuïge risotto met oregano en Pomodori tomaat en basilicum olie
24,50

Gebakken scampi in de look (10 stuks)
23,50

Gegrilde kalfsoester met aardappelgratin, gebakken witlof en spinazie
24,50

Gepocheerde tarbotfilet met Hollandse garnalen en beurre blanc
28,50

Kabeljauw “en Papillotte” gegaard in de oven
26,50

Entrecote van de grill met aardappelgratin, Haricot verts omwikkeld met katenspek en kruidenboter
25,00

“Sol Veronique” tongscharrolletjes met muskaatdruiven, prei en witte wijnsaus
23,50

 

Supplementen

Peperroomsaus
2,50

Champignonsaus
2,50

Bearnaise saus
2,50

Verse frites
2,50

Frisse salade met croutons en cherrytomaat
3,50

 

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, indien u een allergie heeft vermeld het dan aan ons.