Reserveren

Telefoonnummer: +31 (0)115-852969

Email: info@restaurantdekreek.nl

boven-af
foto-gebouw
Hoofd-2
dessert-4
Salade
Hoofd-4
Dessert-1

Kerstdiner

*Kerstdiner*
Eerste en tweede kerst aanvang 18.00 uur

Amuse

***

Wildzwijn ham met compote van veenbessen, veldsla met balsamico dressing en geroosterde pitten

Of

Huis gemarineerde zalm “Gravad lax” met harissa dip, parelcouscous en Hollandse garnalen

***

Ossenstaartsoep met fijn gesneden tuinkruiden

***

Gebakken coquille met risotto en vadouvan jus

***

Hertenbiefstuk met rode kool, aardappelgratin, gieser wildeman en saus van bospaddenstoelen

Of

Tarbotfilet met pastinaak crème, julienne van prei en witte wijnsaus

***

Kerstdessert van chocolade

€49,50 p.p.