Voorgerechten | Restaurant de Kreek

Reserveren

Telefoonnummer: +31 (0)115-852969

Email: info@restaurantdekreek.nl

1
8
2
10
boven-af
foto-gebouw
Hoofd-2
dessert-4
Salade
Hoofd-4
Dessert-1

Voorgerechten

Carpaccio van mals rundvlees, basilicum pesto, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

€11,50

Klassieke Hollandse garnalencocktail

€14,50

Gerookte zalm met parelcouscous, granaatappel en harissadressing

€10,75

Serranoham met galiameloen, balsamico crème, kappertjes en geroosterde pijnboompitten

€10,50

Sashimi van Yellow fin tonijn met sushi-rijst, wakamé, soya saus, sesamzaadjes en furikake

€14,75

Bisque d’Homard (soep van Oosterschelde kreeft)

€9,50

Gravad Lax (gemarineerde zalm) ingelegde groentes, uienconfituur en dilledip

€12,50

Frisse salade met geitenkaasbolletjes, Hollandse aardbeien, blauwe bessen, pijnboompitten en balsamico crème

€9,75

Scampi’s in de lookboter

€13,50

Plankje met stokboord, huisgemaakte kruidenboter, olijven en tomatentapenade

€6,50

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten,
indien u een allergie heeft vermeld het dan aan ons.