Reserveren

Telefoonnummer: +31 (0)115-852969

Email: info@restaurantdekreek.nl

Voorgerechten

Carpaccio van rundfilet met pesto, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
12,50

Cocktail van Hollandse garnalen
14,50

Visplateau “de Kreek” met gerookte paling, garnalen, gerookte zalm en bouillabaise kroket
16,50

Langoustinestaartjes uit de oven met knoflookolie
14,75

Coquilles St. Jacques met risotto en kerriejus
13,50

Garnalenkroketten (2 stuks) met cocktailsaus en salade
13,50

Gegratineerde scampi in kruidige tomatensaus met frisse salade
13,50

Salade Caprese, buffelmozzarella, basilicumpesto, rucola en vleestomaat en balsamico azijn
12,50

Langzaam gegaard Zeeuws buikspek met confituur van rabarber
12,50

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, indien u een allergie heeft vermeld het dan aan ons.