Zondag 25 augustus zijn we gesloten i.v.m. een feest op locatie.

Geniet van een uitgebreide brunch in Terneuzen

Streekproducten Dagvers en vaak biologisch
Feest of receptie Bel voor de mogelijkheden
Prachtig uitzicht Eten naast het water

Wilt u genieten van een heerlijke brunch met prachtig uitzicht in Terneuzen? Kom dan brunchen bij Restaurant de Kreek. Iedere tweede zondag van de maand organiseren we een brunch met diverse heerlijke gerechten. Deze veranderen iedere maand, dus het is het zeker waard om vaker langs te komen voor een brunch bij ons restaurant in Zeeuws-Vlaanderen.

Bel ons voor een reservatie!

Een heerlijke brunch met streekproducten uit Zeeuws-Vlaanderen bij ons in Terneuzen

De gerechten die wij tijdens de brunch in Terneuzen serveren bestaan uit een combinatie van de Franse en de Zeeuwse keuken. Daarbij geniet u onder andere van verse streekproducten als paling, lamsoor en zeekraal. Ook asperges en landvlees staan vaak op het menu wanneer u langskomt voor een brunch bij ons in Zeeuws-Vlaanderen. U heeft de keuze uit verschillende gerechten en vindt daartussen zeker iets lekkers.

Kom vergaderen aan het water of vier uw feest op een unieke locatie

Natuurlijk kunt u bij ons restaurant in Terneuzen voor meer terecht dan een brunch alleen. Zo kunt u ook langskomen voor een kop koffie met wat lekkers na een fijne fietstocht. Of kom genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner. Daarnaast zijn we ook beschikbaar als feest- of vergaderlocatie. Een feest vieren of vergaderen aan het water is uniek en inspirerend. Daarnaast combineert u dit eenvoudig met goed verzorgde catering van ons restaurant.

Reserveer een plaats voor de brunch

Bent u toevallig in Zeeuws-Vlaanderen en wilt u ook genieten van een heerlijke brunch in ons restaurant in Terneuzen? Of wilt u langskomen voor een lunch of diner? Dan is het handig om van tevoren een tafel te reserveren. Zo bent u verzekerd van een plaatsje in ons restaurant. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0)115 852 969 of stuur een e-mail naar info@restaurantdekreek.nl.