Zondag 25 augustus zijn we gesloten i.v.m. een feest op locatie.

Fietscafé Zeeland

Streekproducten Dagvers en vaak biologisch
Feest of receptie Bel voor de mogelijkheden
Prachtig uitzicht Eten naast het water

Na een fijne fietstocht is het heerlijk om even uit te rusten bij een fietscafé Terneuzen, in Zeeland. Na de inspanning genieten van een kop koffie of even bijkomen met een lekkere lunch of een heerlijk diner; wie wil dit nu niet? Hiervoor kunt u prima terecht bij Restaurant De Kreek. Ons sfeervolle restaurant serveert de lekkerste gerechten met streekproducten en biedt u bovendien een prachtig uitzicht.

Bel ons voor een reservatie!

Een fietscafé in Zeeland waar u even op adem kunt komen na een fijne fietstocht

Ons fietscafé in Terneuzen is deels gebouwd op palen boven een kreek. Hierdoor geniet u zowel op ons terras als in het restaurant van een mooi uitzicht op het water. Daarnaast serveren we de lekkerste gerechten met streekproducten als paling, lamsoor en zeekraal. Ook asperges en landvlees staan op het menu. Bovendien kunt u voor meer terecht dan heerlijk eten alleen. Wanneer u bijvoorbeeld iets te vieren heeft, kunt u van ons restaurant gebruikmaken als feestlocatie. Wij zijn namelijk de ideale locatie voor bruiloften, jubilea en andere feesten en recepties.

Reserveer voor een lunch of diner

Wilt u genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner na een lange fietstocht? Reserveer dan van tevoren een tafel door te bellen naar +31 (0)115 852 969 of een e-mail te sturen naar info@restaurantdekreek.nl. Dan bent u verzekerd van een plaatsje in ons gezellige restaurant. Natuurlijk kunt u ook in ons fietscafé in Terneuzen langskomen voor een verse kop koffie met wat lekkers erbij.