Hoofdgerechten

Tournedos
champignonquiche / gebakken witlof / peper- of bearnaisesaus      
34.50

Hertenrugfilet
zoete aardappel / rode kool / stoofpeertje / bospaddenstoelen / calvados-roomsaus
32.50

Parelhoenfilet
aardappel-kool stampotje / oesterzwammen / cranberry`s / truffel-roomsaus
27.50

Krokant gebakken paling
spinazie / remouladesaus
29.50

Paling in het groen
gestoofd /klassieke wijze
29.50

Heilbotfilet
pastinaak / bospaddenstoelen / vadouvansaus / waterkers-olie
27.50

Kabeljauwhaas
wortel-pompoen cremé / spinazie / selderie beurre blanc
28.50

Noorse zalm filet
aardappelmousseline / prei julienne / sinaasppeljus
26.50

Bospaddenstoelen quiche
gegratineerde geitenkaas / truffel-roomsaus
24.50

Mocht u een allergie hebben zijn de gerechten altijd aanpasbaar naar uw allergie.