Stel je eigen menu samen
Voorgerechten
Runderlende / langzaam gegaard / truffeldressing / pijnboompitten / rucola / Parmezaan
Garnalencocktail / klassieke cocktail van Hollandse garnalen
Blini`s / gerookte zalm limoendip / kaviaar crème fraiche / gerookte paling uienconfit
Steak tartare / truffel-mayonaise / uienconfituur / dooier van hoeve-ei
Tonijn tataki / wakamé / kerrie-dip / furikake radijs
Hoofdgerechten
Tournedos / aardappelgarnituur / gebakken witlof / peper-roomsaus
Eendenborst / rode kool / bospaddenstoelen / rode-portjus
Gebakken paling / spinazie / krieltjes / remoulade-saus
Roodbaarsfilet / risotto / prei-julienne / witte-wijnsaus met limoen
Tongscharrolletjes / seizoensgroentes / muskaatdruiven / botersaus
Nagerechten
Dame blanche
Sabayon / licor 43 / bastogne / vanille-roomijs
Chocolade dessert / brownie / chocolademousse / witte chocolade-ijs
Limoncello tiramisu
Kaasbordje / gerijpte kaassoorten / notenbrood / vijgencompote
2 gangen € 39,50 p.p.
3 gangen € 47,50 p.p.