Zondag 25 augustus zijn we gesloten i.v.m. een feest op locatie.

Heerlijk lunchen in Terneuzen

Streekproducten Dagvers en vaak biologisch
Feest of receptie Bel voor de mogelijkheden
Prachtig uitzicht Eten naast het water

Wanneer u heerlijk wilt lunchen in Terneuzen, komt u naar Restaurant De Kreek. Hier geniet u van de lekkerste gerechten met streekproducten en geniet u bovendien van een prachtig uitzicht. Ons restaurant ligt namelijk aan het water. Wat de locatie uniek maakt, is dat een deel van het restaurant op palen boven de kreek gebouwd is. Hierdoor kunt u zowel vanaf het terras als vanuit ons restaurant De kreek goed zien. Zo geniet u zowel bij mooi weer als bij mindere weersomstandigheden van een prachtig uitzicht.

Bel ons voor een reservatie!

Geniet van heerlijke streekproducten en kom lunchen in ons restaurant in Terneuzen

Ons restaurant biedt verschillende heerlijke gerechten voor de lunch. Komt u bij ons in Terneuzen lunchen, dan heeft u de keuze uit diverse gerechten met streekproducten. Zo zijn wij specialist in het bereiden van verse paling en serveren we unieke gerechten met deze vissoort. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de lekkerste bereidingen van lamsoor, zeekraal en asperge. Heeft u trek in een heerlijke brunch? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, want iedere tweede zondag van de maand organiseren we een zondagbrunch.

Reserveer een tafel voor een heerlijke lunch

Wilt u ook heerlijk komen lunchen in ons restaurant in Terneuzen? Dan is het verstandig om van tevoren een tafel te reserveren. Dan weet u zeker dat u een plaatsje heeft in ons gezellige restaurant. Hiervoor belt u naar +31 (0)115 852 969 of stuurt u een e-mail naar info@restaurantdekreek.nl. Graag tot ziens in ons sfeervolle restaurant!