Voorgerechten
Carpaccio "de Kreek"
langzaam gegaarde runderlende / rucola / truffeldressing / Parmezaan
17.50Visplateau
gerookte zalm / gerookte paling / Hollandse garnalen / uienconfituur
17.50Scampi’s
gebakken black tiger scampi’s / lookboter ( 6 st.)
17.50Coquilles
gebakken coquilles / mousselineschuim / bacon
18.50Sashimi
tonijn / zalm / mangochutney / soja / wasabi
16.50Bisque
traditioneel bereide kreeftensoep
15.50Hoofdgerechten
Kogelbiefstuk 180gr
herreford
24.50Tournedos 200gr
Belgisch wit-blauw
32.50Rib-eye 275gr
grain fed / Uruguay
32.50Pepersaus
3.50Champignonsaus
3.50Bearnaise
4.00Agnei iberico lamstournedos
lam uit de Pyreneeën / honing thijmsaus
29.50Zeebaars
Risotto / witte wijnsaus / spinazie
26.50Paling (275gr)
rivierpaling / remoulade / groentengarnituur
31.50Grietfilet
spinazie / beurre blanc / wortelcreme
31.50Alle vlees gerechten worden geserveerd met groenten en verse frieten
Nagerechten
Dame Blanche
vanilleroomijs / chocoladesaus / slagroom
9.50Advocaat
vanilleroomijs / advocaat / slagroom
10.50Koffie Leonidas
bonbons van Leonidas Zuidpolder / glaasje advocaat met slagroom
9.50Chocolademousse
pistache-ijs / amandelcrunch
11.50New York cheesecake
frambozencoulis / vanilleijs
11.50