Reserveren

Telefoonnummer: +31 (0)115-852969

Email: info@restaurantdekreek.nl

Paasbrunch 12 April


Soep aan tafel geserveerd

Romige aspergesoep met ham-blokjes, asperges, croutons en fijngehakte tuinkruiden

Koud buffet:

Gerookte zalm met frambozendressing uitgebakken spekjes en uienconfituur
Coburger-ham ingerold met asperges, rucola en truffeldressing
Langzaam gegaard duroc varken met dressing van oude sherry
Cocktail van Hollandse garnalen
Gevulde eieren
Gemengde aspergesalade
Diverse broodsoorten

Hoofdgerecht buffet:

Sole Veronique “tongrolletjes in de witte wijnsaus met muskaardruiven”
Gestoofd lamsvlees met rozemarijn/tijm en rode ui
Warme beenham
Gekruide krieltjes in de schil
Geruld hoeve-ei
Botersaus
Verse frites en huisgemaakte mayonaise

Dessert aan tafel geserveerd

Hollandse aardbeien met vanille-roomijs en slagroom

€34,50 p.p.