Zondag 25 augustus zijn we gesloten i.v.m. een feest op locatie.

Paling restaurant

Streekproducten Dagvers en vaak biologisch
Feest of receptie Bel voor de mogelijkheden
Prachtig uitzicht Eten naast het water

Kom paling eten in ons sfeervolle restaurant in Zeeland en geniet van heerlijke vis terwijl u uitkijkt op een prachtige kreek. Ons restaurant is gespecialiseerd in het bereiden van paling en kan dan ook diverse heerlijke gerechten met deze vissoort bereiden. Natuurlijk kunt u in ons restaurant ook van diverse andere streekproducten genieten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lamsoor, zeekraal en asperges

Bel ons voor een reservatie!

Geniet van heerlijke paling en een prachtig uitzicht in ons restaurant in Zeeland

In ons restaurant in Zeeland kunt u natuurlijk veel meer eten dan paling. Zo staan er ook andere heerlijke visgerechten op de kaart en serveren we allerlei gerechten uit de Zeeuwse en Franse keuken. Visliefhebbers vinden bij ons zeker wat lekkers op de kaart, maar ook voor wie minder graag vis eet, zijn er genoeg lekkere gerechten te vinden. Of u nu langskomt voor de lunch of voor een diner, u bent verzekerd van heerlijk eten en een prachtig uitzicht op de kreek. Een deel van ons restaurant en terras staan zelfs op palen boven de kreek. Heeft u geen tijd om te komen eten in ons restaurant in Zeeland, maar wilt u toch van heerlijke paling genieten? Dan kunt u er ook voor kiezen om een maaltijd af te halen.

Neem contact op om een tafel te reserveren

Wilt u ook heerlijke paling komen eten in ons restaurant in Zeeland? Reserveer dan een tafel, zodat u zeker bent van een mooi plaatsje in ons restaurant. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)115 852 969 of een e-mail te sturen naar info@restaurantdekreek.nl. Hopelijk tot snel in ons sfeervolle paling restaurant!