Zondag 25 augustus zijn we gesloten i.v.m. een feest op locatie.

Trouwen in Terneuzen

Streekproducten Dagvers en vaak biologisch
Feest of receptie Bel voor de mogelijkheden
Prachtig uitzicht Eten naast het water

Gaat u trouwen in Terneuzen en wilt u dit doen op een van de mooiste trouwlocaties van de stad? Kies dan voor Restaurant De Kreek als uw trouwlocatie. Ons restaurant heeft een prachtige locatie met uitzicht op het water. Een deel van ons restaurant staat zelfs op palen boven de kreek. Kortom; het is een unieke locatie om de mooiste dag van uw leven door te brengen.

Bel ons voor een reservatie!

Trouwen in Terneuzen op een van de mooiste trouwlocaties van Zeeuws-Vlaanderen

Ons restaurant heeft een terras met uitzicht op een prachtige kreek. Hier kunt u na het trouwen in Terneuzen genieten van een goed verzorgde lunch of een uitgebreid diner. Onze gerechten worden met de lekkerste lokale producten bereid. Denk daarbij aan verse ingrediënten als paling, lamsoor, zeekraal en asperge. Natuurlijk stemmen we het menu volledig op uw wensen af, zodat de mooiste dag van uw leven precies zo verloopt als u voor ogen heeft. Wij behoren niet voor niets tot de beste trouwlocaties van Terneuzen.

Een impressie van de sfeer in ons restaurant

Trouwen doet u natuurlijk niet zomaar op de eerste de beste locatie in Terneuzen. U heeft natuurlijk graag van tevoren een idee van de sfeer en de inrichting. Om u op weg te helpen met het kiezen tussen de vele trouwlocaties in Terneuzen, hebben we een impressie van de sfeer in ons restaurant vastgelegd. Dan kunt u gemakkelijk beoordelen of onze trouwlocatie op uw wensen aansluit.

Geef uw wensen aan ons door

Laat ons uw wensen weten voordat u gaat trouwen in Terneuzen op onze prachtige locatie. Wij zorgen er graag voor dat alles naar wens verloopt en dat u de mooiste dag van uw leven heeft. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)115 852 969 of een e-mail te sturen naar info@restaurantdekreek.nl. Hopelijk tot snel op een van de mooiste trouwlocaties van Terneuzen!