Zondag 25 augustus zijn we gesloten i.v.m. een feest op locatie.

Een sfeervolle vergaderruimte in Terneuzen

Streekproducten Dagvers en vaak biologisch
Feest of receptie Bel voor de mogelijkheden
Prachtig uitzicht Eten naast het water

In een sfeervolle vergaderruimte met prachtig uitzicht op een kreek in Terneuzen doet u meer inspiratie op dan op kantoor. Een verandering van omgeving zorgt vaak voor nieuwe en innovatieve ideeën. Tel daar een goed verzorgde catering bij op en u heeft een toplocatie om te vergaderen. Ideaal wanneer u uw werknemers net dat beetje extra gunt. Ook wanneer u gaat vergaderen met zakenrelaties is een vergaderruimte in Terneuzen aan het water een prachtige plek.

Bel ons voor een reservatie!

Vergaderen aan het water in onze vergaderruimte in Terneuzen

Vergaderen in onze vergaderruimte aan het water in Terneuzen combineert u zeer gemakkelijk met een zakenlunch of een heerlijk diner. Onze vergaderruimte is uniek en onze gerechten bereiden we met de lekkerste streekproducten, waaronder lamsoren, zeekraal, asperges en paling. Wat wenst u nog meer voor een inspirerende vergadering met een smakelijke afsluiting? Laat ons uw wensen weten, dan zorgen wij ervoor dat het u tijdens het vergaderen aan het water in Terneuzen aan niets ontbreekt.

Een prachtige vergader- en feestlocatie met restaurant

Restaurant De Kreek is meer dan een prachtige vergaderruimte in Terneuzen waar u heerlijk aan het water kunt vergaderen. U kunt namelijk ook bij ons terecht om heerlijk uit eten te gaan, voor bedrijfsfeesten en recepties of om na een fietstocht in de omgeving te genieten van een lekker drankje.

Informeer naar de beschikbaarheid van de vergaderruimte

Wilt u ook vergaderen aan het water in een inspirerende vergaderruimte in Terneuzen? Neem dan contact met ons op voor de beschikbaarheid van de ruimte en om uw wensen te bespreken. Hiervoor belt u naar +31 (0)115 852 969 of stuurt u een e-mail naar info@restaurantdekreek.nl. We hopen u snel te zien op onze sfeervolle vergaderlocatie!