Zondag 25 augustus zijn we gesloten i.v.m. een feest op locatie.

Uit eten in een sfeervol visrestaurant in Terneuzen

Streekproducten Dagvers en vaak biologisch
Feest of receptie Bel voor de mogelijkheden
Prachtig uitzicht Eten naast het water

Kom vis eten in ons sfeervolle visrestaurant in Terneuzen. Bij Restaurant De Kreek geniet u van heerlijke verse vis op een unieke locatie aan het water. Een deel van ons restaurant staat op palen boven een prachtige kreek. Bij mooi weer kunt u vis eten op een van de mooiste terrassen van Terneuzen. Zit het weer wat tegen? Dan geniet u alsnog van een prachtig uitzicht, want ook vanuit binnen is de kreek goed te zien.

Bel ons voor een reservatie!

Geniet van unieke gerechten met paling in ons visrestaurant in Terneuzen

In ons visrestaurant in Terneuzen kunt u onder andere de lekkerste paling eten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bereiden van deze vissoort en kunnen er dan ook unieke gerechten mee maken. Natuurlijk kunt u ook voor andere vissoorten en lokale specialiteiten bij ons terecht. U kunt namelijk niet alleen heerlijk vis eten bij ons in Terneuzen. Ook lamsoren en asperges staan op het menu.

Organiseer uw feesten en partijen in ons restaurant

In ons restaurant in Terneuzen kunt u voor meer terecht dan het eten van heerlijke vis. Zo is onze locatie ook ideaal voor het geven van feesten en partijen, waaronder bruiloften, verjaardagen en jubilea. Daarnaast organiseren wij iedere tweede zondag van de maand een uitgebreide brunch. Ook tijdens deze gelegenheden kunt u heerlijk vis eten bij ons visrestaurant in Terneuzen. Bent u zelf niet zo’n visliefhebber? Dat is geen enkel probleem, want we hebben meer dan genoeg andere gerechten op de kaart staan.

Kom vis eten in Zeeland

Wilt u ook onze unieke palinggerechten en andere visbereidingen komen proeven? Reserveer dan nu een tafel bij ons visrestaurant in Terneuzen. Dan bent u er zeker van dat er nog plaats is in het restaurant. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)115 852 969 of stuur een e-mail naar info@restaurantdekreek.nl.