Reserveren

Telefoonnummer: +31 (0)115-852969

Email: info@restaurantdekreek.nl

Voorgerechten

Carpaccio van rundfilet met Parmezaanse kaas,
truffeldressing, pijnboompitten en rucola
12,50

Garnalenkroketten (2 stuks)
met cocktailsaus en salade
14,50

Cocktail van Hollandse garnalen
15,50

Visplateau met zalmmousse, Hollandse garnalen
met cocktailsaus, Bouillabaisse-kroket en
gegrilde tonijn met sojasaus
16,50

Coquilles van de chef
14,75

Lauwwarme quinoasalade met aubergine,
harissadip, vijgenchutney en kaaskrokant
12,50

Tartaar van tonijn met wasabimayonaise,
wakamé en sojasaus
14,75

Bisque d`Homard “kreeftensoep”
11,75

Scampi in de knoflookboter (6 stuks)
12,50

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, indien u een allergie heeft vermeld het dan aan ons.