Restaurant de Kreek brunch 8 maart
Soep aan tafel geserveerd
Rijk gevulde tomatensoep
Koud buffet
Gerookte zalm met dille-mayonaise en uien-confituur met port
Langzaam gegaard duroc varken met dressing van oude sherry en topping van truffel
Gevulde vleestomaat met Hollandse garnalen en cocktailsaus
Ambachtelijk bereidde bouillabaisse-kroketten
Dun gesneden coburger ham met galia-meloen
Gevulde eieren
Gemengde salade
Stokbrood met roomboter
Warm buffet
Medaillons van diamanthaas met peper-roomsaus
Luxe visschotel met o.a. zalm, kabeljauw en scampi in de roomsaus met muskaatdruiven
Roerbakgroentes
Gebakken krieltjes in de schil met rozemarijn en tijm
Verse frites met huisgemaakte mayonaise
Dessert aan tafel geserveerd
Pastel de Nata “bladerdeegtaartje met custardvulling” met chocolade roomijs