Reserveren

Telefoonnummer: +31 (0)115-852969

Email: info@restaurantdekreek.nl

Zondag Brunch


Restaurant de Kreek brunch 8 maart

 

Soep aan tafel geserveerd

Rijk gevulde tomatensoep

Koud buffet

Gerookte zalm met dille-mayonaise en uien-confituur met port
Langzaam gegaard duroc varken met dressing van oude sherry en topping van truffel
Gevulde vleestomaat met Hollandse garnalen en cocktailsaus
Ambachtelijk bereidde bouillabaisse-kroketten
Dun gesneden coburger ham met galia-meloen
Gevulde eieren
Gemengde salade
Stokbrood met roomboter

Warm buffet

Medaillons van diamanthaas met peper-roomsaus
Luxe visschotel met o.a. zalm, kabeljauw en scampi in de roomsaus met muskaatdruiven
Roerbakgroentes
Gebakken krieltjes in de schil met rozemarijn en tijm
Verse frites met huisgemaakte mayonaise

Dessert aan tafel geserveerd 

Pastel de Nata “bladerdeegtaartje met custardvulling” met chocolade roomijs